Prepare food for hedgehogs in creamy sauce. Peel the onion for minced meat and grate it on a fine grater. Cut the onion for the sauce into half rings. Grate the carrots on a coarse grater. Peel the garlic and pass through a press.
Подготовьте продукты для ежиков в сливочном соусе. Лук для фарша почистите, натрите на мелкой терке. Лук для соуса нарежьте полукольцами. Морковь натрите на крупной терке. Чеснок почистите, пропустите через пресс.
Make minced meat. Combine onion, egg, rice, minced chicken, salt and pepper in a container. Dilute with a little water (50-70 ml) to soften.
Сделайте фарш. Соедините в емкости лук, яйцо, рис, куриный фарш, соль, перец. Разбавьте немного водой (50-70 мл) для мягкости.
Make a fill. Pour a little oil into the pan, add the onion, fry for 2-3 minutes. Add carrots. Cover with a lid. Cook for 5 minutes. Add flour, mix thoroughly. Cook for 2 minutes. Pour water. Simmer for 10 minutes. Add butter, pour in cream, add garlic. Salt and pepper. Stir gently.
Сделайте заливку. В сковороду налейте немного масла, выложите лук, обжарьте 2-3 минуты. Добавьте морковь. Накройте крышкой. Готовьте 5 минут. Всыпьте муку, тщательно перемешайте. Готовьте 2 минуты. Налейте воду. Тушите 10 минут. Добавьте сливочное масло, влейте сливки, всыпьте чеснок. Посолите, поперчите. Аккуратно перемешайте.
Cook hedgehogs in creamy sauce. Form the minced meat into round nectarine-sized patties. Place in a deep baking dish. Pour the vegetable mixture with cream sauce over it. Bake at 200 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте ежики в сливочном соусе. Сформируйте из фарша круглые котлетки размером с нектарин. Разместите в глубокой форме для запекания. Залейте овощной смесью со сливочным соусом. Запекайте при 200 градусах 30-40 минут.
Serve hedgehogs in creamy sauce with mashed potatoes
Подавайте ежики в сливочном соусе с картофельным пюре