Prepare food for hedgehogs with buckwheat. Wash the cereal. Grate the carrots on a medium grater. Peel the onion and chop it.
Подготовьте продукты для ежиков с гречкой. Крупу помойте. Морковь натрите на средней терке. Лук почистите, измельчите.
Make minced meat for hedgehogs. Combine ground meat, carrots, onions, buckwheat, salt and pepper. Knead the minced meat, add a little water (80-100 ml), this will make the minced meat more tender.
Сделайте фарш для ежиков. Соедините молотое мясо, морковь, лук, гречку, соль, перец. Замесите фарш, добавьте немного воды (80-100 мл), так фарш будет нежнее.
Prepare hedgehogs with buckwheat. Make round cutlets from the minced meat. Pour water into the pan, add sour cream, tomato paste, and salt. Stir. Let it boil. Lower the hedgehogs. Cover with a lid. Simmer over low heat for 25-30 minutes.
Приготовьте ежики с гречкой. Сделайте из фарша круглые котлетки. Налейте в кастрюлю воду, выложите сметану, томатную пасту, соль. Перемешайте. Дайте закипеть. Опустите ежики. Накройте крышкой. Тушите на медленном огне 25-30 минут.
Place the hedgehogs on plates, pour over the remaining sauce in the pan and serve.
Выложите ежики на тарелки, полейте оставшимся в кастрюле соусом и подайте к столу.