Wash and peel the onions and carrots. Finely chop the onion, chop the garlic in a press. Wash the chicken fillet and pass through a meat grinder. Rinse the rice in warm water. Rinse the parsley and chop finely. Prepare the pressure cooker.
Лук и морковь помойте и почистите. Лук мелко нарежьте, чеснок измельчите в прессе. Куриное филе помойте и пропустите через мясорубку. Рис промойте в теплой воде. Петрушку ополосните и мелко порубите. Подготовьте скороварку.
Make minced meat and prepare it for stewing. In a suitable container, mix minced chicken with rice, one chopped onion and egg. Add salt and pepper mixture, stir. Form into balls slightly larger than a walnut.
Сделайте фарш и подготовьте его к тушению. В подходящей емкости смешайте куриный фарш с рисом, одной нарезанной луковицей и яйцом. Посолите и добавьте смесь перцев, перемешайте. Сформируйте шарики размером чуть больше грецкого ореха.
Prepare gravy for hedgehogs. Turn the pressure cooker on to the “Frying” mode. Pour oil into the bottom of the pan and fry the second chopped onion with garlic until golden brown. In a deep bowl, mix water with flour, add sour cream and tomato paste. Add salt, sprinkle with dried dill, stir.
Приготовьте подливу для ежиков. Скороварку включите на режим "Жарка". Налейте масло на дно формы и обжарьте до золотистой корочки вторую нарезанную луковицу с чесноком. В глубокой миске смешайте воду с мукой, добавьте сметану и томатную пасту. Посолите, посыпьте сушеным укропом, перемешайте.
Stew the hedgehogs with sauce. Pour the gravy into the pressure cooker and wait until it boils. Carefully place the hedgehogs into the gravy. Set the pressure cooker to "Meat" mode and leave to cook. After about 20 minutes, at the end of cooking, release the steam.
Потушите ежики с соусом. Влейте подливу в скороварку и дождитесь закипания. Аккуратно положите ежики в подливу. Поставьте скороварку на режим "Мясо" и оставьте готовиться. Примерно через 20 минут, по окончанию готовки, спустите пар.
Place hot hedgehogs on a plate and pour gravy over them. Place grilled eggplants and sweet peppers nearby. Sprinkle the dish with finely chopped parsley.
Выложите в тарелку горячие ежики, полейте их подливой. Рядом выложите запеченные на гриле баклажаны со сладким перцем. Посыпьте блюдо мелко нарезанной зеленью петрушки.