Wash the beef, cut into pieces and pass through a meat grinder. Peel and wash the onions and carrots. Chop the carrots into strips through a vegetable slicer, chop the onion with a knife. Rinse the rice 2-3 times and cook until half cooked. Wash the egg. Wash the dill and parsley and chop finely. Prepare a baking dish with a lid or use foil. Preheat the oven to 200 degrees.
Говядину помойте, нарежьте кусками и пропустите через мясорубку. Почистите и помойте репчатый лук и морковь. Морковь нашинкуйте через овощерезку соломкой, лук измельчите ножом. Рис промойте 2-3 раза и сварите до полуготовности. Помойте яйцо. Укроп и петрушку помойте и мелко порежьте. Приготовьте форму для запекания с крышкой или используйте фольгу. Разогрейте духовой шкаф до 200 градусов.
Prepare the base for the hedgehogs. Place the minced beef in a bowl, add chopped onion, rice and egg. Add tomato paste to the mixture, add salt to taste and stir. Form the mixture into balls.
Приготовьте основу для ежиков. Фарш из говядины переложите в миску, добавьте к нему измельченный лук, рис и яйцо. Положите в массу томатную пасту, посолите по вкусу и перемешайте. Из массы сформируйте шарики.
Make sauce for hedgehogs. Pour boiled water into a container and add mayonnaise and tomato paste. Pepper, salt to taste and mix well.
Сделайте соус для ежиков. Налейте в емкость кипяченую воду и добавьте майонез с томатной пастой. Поперчите, посолите по вкусу и хорошо перемешайте.
Bake hedgehogs with carrots. Grease a baking dish with vegetable oil and place the meat balls in it. Place the chopped carrots on top and pour the sauce over it. Cover the pan with a lid and bake for 35 minutes. 5 minutes before cooking, remove the lid and let the hedgehogs brown.
Запеките ежики с морковью. Форму для запекания смажьте растительным маслом и уложите в нее мясные шарики. Нашинкованную морковь выложите сверху, залейте соусом. Закройте форму крышкой и поставьте запекаться на 35 минут. За 5 минут до готовности снимите крышку и дайте ежикам подрумяниться.
Place the hedgehogs and carrots on a plate and pour plenty of sauce over them. Sprinkle with finely chopped herbs.
Выложите в тарелку ежики с морковью и обильно полейте соусом. Посыпьте мелко нарезанной зеленью.