Wash and peel the onions and garlic. Wash the carrots and remove the peel. Finely chop the onion and grate the carrots on the coarse side of a grater. Wash the cabbage and chop finely. Rinse the rice thoroughly under cold water.
Лук и чеснок помойте и очистите от шелухи. Морковь помойте и снимите кожуру. Лук мелко порежьте, морковь натрите на крупной стороне терки. Капусту помойте и тонко нашинкуйте. Рис тщательно промойте под холодной водой.
Fry the vegetables. In a frying pan with vegetable oil, fry the onions and carrots over medium heat for 5-7 minutes until soft.
Обжарьте овощи. В сковороде с растительным маслом обжарьте лук и морковь на среднем огне 5-7 минут до мягкости.
Prepare your hedgehogs. Place the minced meat in a bowl, add rice, cabbage and fried onions and carrots. Stir. Add the egg, salt and pepper and mix thoroughly again. Make medium-sized balls from the resulting minced meat.
Подготовьте ежики. В миску положите фарш, добавьте рис, капусту и обжаренные лук с морковью. Перемешайте. Добавьте яйцо, посолите, поперчите и снова тщательно перемешайте. Из полученного фарша слепите шарики среднего размера.
Put out the hedgehogs. Place the hedgehogs in a deep frying pan and add water so that it completely covers them. Cover with a lid and simmer over low heat for 40 minutes, turning the hedgehogs periodically.
Потушите ежики. В глубокую сковороду выложите ежики и залейте водой так, чтобы она их полностью покрывала. Накройте крышкой и тушите на минимальном огне 40 минут, периодически переворачивая ежики.
Hedgehogs with cabbage can be placed on plates and each serving can be topped with tomato sauce.
Ежики с капустой можно разложить по тарелкам и каждую порцию полить томатным соусом.