Wash and peel the onions and garlic. Rinse the dill and parsley. Finely chop the onion, garlic and dill, and separate the leaves from the stems of the parsley. Pour the rice into a deep bowl, pour boiling water over it and leave to steam for 10-15 minutes.
Репчатый лук и чеснок помойте и очистите от шелухи. Ополосните укроп и петрушку. Лук, чеснок и укроп мелко порежьте, у петрушки отделите листья от стеблей. В глубокую миску высыпьте рис, залейте кипятком и оставьте запариваться на 10-15 минут.
Prepare your hedgehogs. Drain the water from the rice and mix with the minced meat. Add onion, garlic, dill, flour, salt, pepper. Mix everything thoroughly. Form the minced meat into medium-sized round balls.
Подготовьте ежики. С риса слейте воду и смешайте с фаршем. Добавьте лук, чеснок, укроп, муку, соль, перец. Все тщательно перемешайте. Слепите из фарша круглые шарики среднего размера.
Put out the hedgehogs. Place the hedgehogs in a frying pan and add water so that it covers them halfway. Simmer over medium heat, covered, for 20-25 minutes, turning once. Cut the processed cheese into small cubes and add to the hedgehogs. Continue to simmer, covered, reducing heat to low, about 10 minutes more. Dissolve starch in 1 tbsp. l. water and add to the dish. Simmer for a few more minutes until the sauce thickens.
Потушите ежики. В сковороду выложите ежики, залейте водой так, чтобы она их наполовину покрывала. Тушите на среднем огне под крышкой 20-25 минут, один раз перевернув. Нарежьте плавленый сыр небольшими брусочками и добавьте к ежикам. Продолжайте тушить под крышкой, уменьшив огонь до минимума, еще около 10 минут. Крахмал разведите в 1 ст. л. воды и добавьте к блюду. Потушите еще несколько минут, пока соус не загустеет.
Ready-made hedgehogs with cheese can be served with mashed potatoes, garnished with parsley leaves.
Готовые ежики с сыром можно подать с картофельным пюре, украсив листьями петрушки.