Wash and peel the onions and garlic. Finely chop the onion and pass the garlic through a press. Wash the chicken egg. Rinse and dry the rice. Prepare a steamer.
Лук и чеснок помойте и очистите от шелухи. Мелко порубите лук, чеснок пропустите через пресс. Вымойте куриное яйцо. Рис промойте и просушите. Приготовьте пароварку.
Prepare the bread. Place the pulp of the white bread in a bowl, break into small pieces, and pour in milk. Leave to soak for 15-20 minutes.
Подготовьте хлеб. Мякоть белого хлеба выложите в миску, поломайте на небольшие кусочки, залейте молоком. Оставьте замачиваться на 15-20 минут.
Fry the onion and garlic. Pour vegetable oil into a frying pan, add onion and garlic, fry over medium heat for 5-7 minutes until golden brown.
Обжарьте лук и чеснок. В сковороду налейте растительное масло, высыпьте лук и чеснок, обжарьте на среднем огне 5-7 минут до золотистого цвета.
Prepare your hedgehogs. In a deep bowl, mix the minced meat, white bread soaked in milk, chicken egg, onion, garlic, salt and pepper. Make small balls from the resulting minced meat. Place the rice on a plate. Roll each ball in rice.
Подготовьте ежики. В глубокой миске смешайте фарш, замоченный в молоке белый хлеб, куриное яйцо, лук, чеснок, соль и перец. Из полученного фарша слепите небольшие шарики. Рис насыпьте в тарелку. Каждый шарик обваляйте в рисе.
Prepare the hedgehogs. Turn on the steamer and place the hedgehogs at a short distance from each other. Cook for 25-30 minutes.
Приготовьте ежики. Включите пароварку и выложите ежики на небольшом расстоянии друг от друга. Готовьте 25-30 минут.
Before serving, place lettuce leaves on a plate and the prepared hedgehogs on them.
Перед подачей на тарелку выложите листья салата, а на них — готовые ежики.