Wash the chicken fillet and dry on paper towels. Wash the potatoes with a brush under running water, peel and cut into cubes. Peel the onions. Grease a heat-resistant dish with vegetable oil. Wash the greens for serving, dry and chop. Prepare a meat grinder. Turn on the oven to 190 degrees.
Куриное филе вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Картофель вымойте щеткой под проточной водой, почистите, нарежьте брусочками. Репчатый лук почистите. Жаропрочную форму смажьте растительным маслом. Зелень для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте мясорубку. Включите духовку на 190 градусов.
Make mincemeat. Pass the chicken and onions through a meat grinder. Mix with boiled rice, salt and ground black pepper. Make hedgehogs.
Займитесь фаршем. Курицу и лук пропустите через мясорубку. Смешайте с отварным рисом, солью и черным молотым перцем. Слепите ежики.
Prepare hedgehogs with potatoes. Place the minced meat pieces into a heat-resistant container, leaving a small gap. Arrange the potato wedges, add salt and pepper, and place in the oven for 40-50 minutes.
Приготовьте ежики с картошкой. В жаропрочную емкость уложите заготовки из фарша, оставляя небольшой промежуток. Разложите брусочки картошки, посолите, поперчите, отправьте в духовку на 40-50 минут.
Place the hedgehogs and potatoes on serving plates and sprinkle with chopped herbs on top.
Ежики с картошкой выложите на порционные тарелки, сверху посыпьте измельченной зеленью.