If using frozen ground chicken, defrost it at room temperature in advance. Peel the ginger root and grate it. Wash the green onions, dry on paper towels, and chop finely. Rinse the rice well, place in a colander, and allow the liquid to drain. Stew vegetables to serve.
Если используете замороженный куриный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Корень имбиря очистите, натрите на терке. Зеленый лук вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте. Рис хорошо промойте, выложите на дуршлаг, дайте жидкости стечь. Потушите овощи для подачи.
Prepare the minced meat. Combine minced chicken with rice, beat in an egg, add salt, soy sauce, grated ginger, chopped green onions. Mix well and beat thoroughly. The minced meat should have a dense structure. Make balls the size of a quail egg.
Подготовьте фарш. Куриный фарш соедините с рисом, вбейте яйцо, добавьте соль, соевый соус, тертый имбирь, измельченный зеленый лук. Хорошо перемешайте и тщательно отбейте. Фарш должен получиться плотным по структуре. Слепите шарики размером с перепелиное яйцо.
Put out the hedgehogs. Pour water, vegetable oil into the pan, add bay leaves. Turn on medium heat, boil, add salt and ground black pepper. Lay out the preparations, reduce the heat to minimum. Simmer with the lid closed for 30 minutes.
Потушите ежики. Влейте в кастрюлю воду, растительное масло, положите лаврушку. Включите средний огонь, вскипятите, добавьте соль, черный молотый перец. Выложите заготовки, убавьте огонь до минимального. Тушите под закрытой крышкой 30 минут.
Place the stewed vegetables on a serving plate and place the minced chicken urchins on top. Pour over some of the meat broth left over from stewing the meatballs.
Тушеные овощи выложите на порционную тарелку, сверху разложите ежики из куриного фарша. Полейте небольшим количеством мясного бульона, оставшегося после тушения тефтелей.