Rinse the rice and boil until half cooked. Peel the onion, rinse and finely chop, then fry in sunflower oil. Wash the eggs. Peel and wash the potatoes. Heat the milk to a temperature of 40-45 degrees. Wash the dill, dry it and chop it finely. Dilute tomato paste with water.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Лук репчатый очистите, промойте и мелко нарежьте, затем обжарьте на подсолнечном масле. Яйца помойте. Почистите и помойте картофель. Нагрейте молоко до температуры 40-45 градусов. Укроп промойте, просушите и мелко нарежьте. Томатную пасту разведите водой.
Prepare your hedgehogs. Place minced meat, fried onions, rice, salt, paprika, ground black pepper and 1 egg in a bowl. Mix everything thoroughly until smooth and form 6 round hedgehogs.
Подготовьте ежики. В миску выложите фарш, обжаренный лук, рис, соль, паприку, черный молотый перец и 1 яйцо. Все тщательно перемешайте до однородной массы и слепите 6 круглых ежиков.
Put out the hedgehogs. Place the hedgehogs in a deep frying pan, add tomato paste and water, cover with a lid and simmer over low heat for 30 minutes.
Потушите ежики. В глубокую сковороду выложите ежики, залейте томатной пастой с водой, накройте крышкой и потушите на медленном огне в течение 30 минут.
Prepare mashed potatoes. Boil potatoes in salted water until soft. Using a potato masher or immersion blender, puree the potatoes by adding warm milk, butter and 1 egg.
Приготовьте картофельное пюре. Картофель отварите в подсоленной воде до мягкости. С помощью толкушки или погружного блендера превратите картофель в пюре, добавив теплое молоко, сливочное масло и 1 яйцо.
Place the finished hedgehogs with tomato paste on a plate, place a portion of mashed potatoes next to them and garnish the dish with chopped dill.
Готовые ежики с томатной пастой выложите на тарелку, рядом положите порцию картофельного пюре и украсьте блюдо нарезанным укропом.