Rinse the beef fillet, dry it, cut it into pieces and pass through a meat grinder. Peel the garlic and chop in a press. Peel the carrots, wash and grate on a fine grater. Rinse the rice and boil until half cooked. Wash and finely chop the dill, leaving 1 whole sprig for serving. Boil the water.
Филе говядины промойте, обсушите, нарежьте кусочками и пропустите через мясорубку. Чеснок очистите и измельчите в прессе. Морковь очистите, помойте и натрите на мелкой терке. Рис промойте и отварите до полуготовности. Помойте и мелко нарежьте укроп, оставив 1 целую веточку для подачи. Вскипятите воду.
Prepare milk sauce. Melt the butter in a saucepan, add flour to it and fry until beige. Pour milk into the saucepan, add salt, add chopped dill and cook for 5-10 minutes until the sauce thickens.
Приготовьте молочный соус. Сливочное масло растопите в сотейнике, добавьте к нему муку и обжарьте до бежевого цвета. Влейте в сотейник молоко, посолите, добавьте измельченный укроп и варите в течение 5-10 минут, пока соус не загустеет.
Prepare the hedgehogs. In a bowl, combine ground beef, garlic, carrots and rice. Salt and add a mixture of peppers. Mix the minced meat thoroughly until smooth.
Приготовьте ежики. В миске смешайте говяжий фарш, чеснок, морковь и рис. Посолите и добавьте смесь перцев. Тщательно перемешайте фарш до однородности.
Stew the hedgehogs with garlic. Form the minced meat into balls, place them in a frying pan with high sides, cover with hot water and simmer over low heat until cooked for about 30 minutes.
Потушите ежики с чесноком. Сформируйте из фарша шарики, выложите их в сковороду с высокими бортиками, залейте горячей водой и тушите на медленном огне до готовности примерно 30 минут.
Place the prepared hedgehogs on a plate and pour over the milk sauce, garnish with a sprig of dill.
Выложите готовые ежики в тарелку и полейте молочным соусом, украсьте веточкой укропа.