Combine two types of minced meat in a bowl. Rinse the rice, boil until tender and cool. Peel and rinse the onion, then finely chop. Wash the chicken egg. To serve, rinse and dry the cherry tomatoes, then cut in half. Wash and dry the parsley, separate the leaves.
Соедините в миске два вида фарша. Рис промойте, отварите до готовности и остудите. Лук репчатый очистите и промойте, затем мелко нарежьте. Помойте куриное яйцо. Помидоры черри для подачи промойте и просушите, затем разрежьте пополам. Петрушку промойте и просушите, отделите листочки.
Make preparations for hedgehogs. Melt the butter in a frying pan and lightly fry the chopped onion in it. Combine and mix the chicken and beef mince, rice and onion. Then add the egg, salt and mix thoroughly again. Make balls of minced meat approximately 5 cm in diameter.
Сделайте заготовки для ежиков. Растопите в сковороде сливочное масло и слегка обжарьте в нем нарезанный лук. Соедините и перемешайте куриный и говяжий фарши, рис и лук. Затем добавьте яйцо, соль и еще раз тщательно перемешайте. Слепите шарики из фарша размером примерно 5 см в диаметре.
Cook hedgehogs in sour cream sauce. Fry the prepared hedgehogs on both sides in sunflower oil. For the sauce, mix water, sour cream, salt, ground black pepper and flour. Pour the sauce over the meat balls and simmer over low heat for 20 minutes.
Приготовьте ежики в сметанном соусе. Обжарьте подготовленные ежики с двух сторон на подсолнечном масле. Для соуса смешайте воду, сметану, соль, черный молотый перец и муку. Вылейте соус к мясным шарикам и тушите на медленном огне в течение 20 минут.
Serve the hedgehogs in the sauce in a portioned frying pan. Garnish them with parsley leaves and place cherry tomatoes nearby.
Подайте ежики в соусе на порционной сковороде. Украсьте их листьями петрушки и разложите рядом помидоры черри.