Rinse the pork under cold water and pat dry. Rinse the rice well until the water runs clear. Peel and rinse the onions and garlic cloves. Cut the onion into small cubes. Finely chop the garlic or pass through a press. Soak green onions and cilantro for 10 minutes in cold water, then shake off the moisture and finely chop the greens. Wash the chicken egg with soap or soda.
Свинину промойте под холодной водой и обсушите. Хорошо промойте рис до прозрачной воды. Репчатый лук и зубчики чеснока очистите и сполосните. Лук нарежьте мелкими кубиками. Чеснок мелко нарежьте или пропустите через пресс. Зеленый лук и кинзу замочите на 10 минут в холодной воде, затем стряхните влагу, зелень мелко нашинкуйте. Куриное яйцо вымойте с мылом или содой.
Prepare minced meat for hedgehogs. Cut the pork into large pieces and grind through a meat grinder or grind in a blender. In a deep bowl, mix minced pork and raw rice, beat in the chicken egg. Add salt, ground black pepper and knead the minced meat for 10 minutes.
Приготовьте фарш для ежиков. Свинину нарежьте крупными кусками и прокрутите через мясорубку или измельчите блендером. В глубокой миске смешайте свиной фарш и сырой рис, вбейте куриное яйцо. Добавьте соль, черный молотый перец и вымешивайте фарш в течение 10 минут.
Prepare the roast. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions, stirring, for 3-4 minutes. Then add two crushed cloves of garlic and fry for another 1-2 minutes.
Приготовьте обжарку. В сковороде разогрейте растительное масло. Обжарьте репчатый лук, помешивая, в течение 3-4 минут. Затем добавьте два измельченных зубчика чеснока и обжаривайте еще 1-2 минуты.
Prepare sour cream sauce. In a small bowl, combine sour cream, minced garlic clove, salt and nutmeg. Add flour, chopped cilantro and green onions. Pour the sour cream sauce into a frying pan with onions and garlic, pour in 1.5 cups of water and mix well.
Приготовьте сметанный соус. В небольшой мисочке смешайте сметану, измельченный зубчик чеснока, соль и мускатный орех. Добавьте муку, нарезанные кинзу и зеленый лук. Сметанный соус перелейте в сковороду с репчатым луком и чесноком, влейте 1,5 стакана воды и хорошо перемешайте.
Put out the hedgehogs. Form small balls with a diameter of about 4-5 cm from the minced meat with rice. Place them in a frying pan with onions and sour cream sauce and pour the sauce over them well. Cover the pan with a lid and simmer the hedgehogs over low heat for 30-35 minutes until cooked.
Потушите ежики. Из фарша с рисом сформируйте небольшие шарики диаметром примерно 4-5 см. Выложите их на сковороду с луком и сметанным соусом и хорошо полейте их соусом. Накройте сковороду крышкой и тушите ежики на минимальном огне 30-35 минут до готовности.
Serve the hedgehogs in sour cream sauce hot along with a side dish of boiled buckwheat.
Ежики в сметанном соусе подавайте к столу горячими вместе с гарниром из вареной гречки.