If necessary, defrost the minced meat completely. Peel the carrots and onions and rinse. Finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Remove the stem, seeds and membranes from the bell pepper and rinse it. Wash chicken eggs thoroughly with soap. Rinse the rice in several waters. Wash the green onions, dry and finely chop.
Мясной фарш при необходимости полностью разморозьте. Морковь и репчатый лук очистите от кожуры и сполосните. Лук мелко нашинкуйте, а морковь натрите на крупной терке. У болгарского перца удалите плодоножку, семена и перегородки, ополосните его. Куриные яйца тщательно вымойте с мылом. Рис промойте в нескольких водах. Зеленый лук вымойте, обсушите и мелко нашинкуйте.
Prepare your ingredients. Heat 1 tbsp in a frying pan. l. vegetable oil and fry the onion until golden brown. Then add the carrots, stir and fry for another 3-4 minutes. Place the minced meat in a deep plate, add rice and half of the fried onions and carrots, beat in 2 chicken eggs. Add 0.2 tsp. salt, 0.2 tsp. pepper mixture and mix well.
Подготовьте ингредиенты. В сковороде разогрейте 1 ст. л. растительного масла и обжарьте лук до золотистого цвета. Затем добавьте морковь, перемешайте и жарьте еще 3-4 минуты. В глубокую тарелку выложите фарш, добавьте к нему рис и половину обжарки из лука и моркови, вбейте 2 куриных яйца. Добавьте 0,2 ч. л. соли, 0,2 ч. л. смеси перцев и хорошо перемешайте.
Prepare the filling. Cut the bell pepper into small cubes. In a deep container, mix tomato paste, sour cream, the second half of the carrots and onions, bell pepper, Provençal herbs and flour. Add salt, pepper and stir.
Приготовьте заливку. Болгарский перец нарежьте маленькими кубиками. В глубокой емкости смешайте томатную пасту, сметану, вторую половину морковно-луковой обжарки, болгарский перец, прованские травы и муку. Посолите, поперчите и перемешайте.
Prepare the hedgehogs. Form small balls from minced meat, rice and vegetables and place on the bottom of the multicooker. Fill them with filling, close the lid and turn on the “Extinguishing” mode for 40-45 minutes.
Приготовьте ежики. Из фарша, риса и овощей сформируйте небольшие шарики и выложите на дно мультиварки. Залейте их заливкой, закройте крышку и включите режим «Тушение» на 40-45 минут.
Place hedgehogs cooked in a slow cooker on serving plates and sprinkle with finely chopped green onions. You can serve hedgehogs with mashed potatoes.
Ежики, приготовленные в мультиварке, выложите на порционные тарелки и посыпьте мелко нарезанным зеленым луком. Подать к столу ежики можно вместе с картофельным пюре.