Peel and rinse the mushrooms well, cut into small pieces. Peel the onion. Cut the baguette into “columns” 4-5 cm thick. Using a knife, remove the pulp, leaving only the sides of the baguette. Grate the cheese on a medium grater. Wash and dry the lettuce leaves. Prepare parchment paper, a baking sheet and a frying pan.
Грибы почистите и хорошо промойте, нарежьте небольшими кусочками. Очистите лук от шелухи. Багет нарежьте «столбиками» толщиной 4-5 см. С помощью ножа удалите мякоть, оставляя только стенки багета. Сыр натрите на средней терке. Листья салата помойте и обсушите. Приготовьте пергаментную бумагу, противень и сковороду для жарки.
Make the filling. Heat a frying pan with vegetable oil and place mushrooms on it. Cut the onion into cubes, add to the fritters and fry until golden brown. Then pour sour cream over the ingredients, salt and pepper to taste, then leave to simmer for another 10 minutes over low heat.
Сделайте начинку. Сковороду с растительным маслом разогрейте, выложите на нее грибы. Репчатый лук нарежьте кубиками, добавьте к волнушкам и обжаривайте до золотистого цвета. Затем залейте ингредиенты сметаной, посолите и поперчите по вкусу, после чего оставьте тушиться еще на 10 минут на небольшом огне.
Prepare a baguette with frills. Place the pre-prepared baguette “columns” on a baking sheet covered with parchment paper. Fill the bread with the filling and sprinkle grated cheese on top. Place the baguette with frills in the oven for 10 minutes at 180 degrees so that the cheese melts.
Приготовьте багет с волнушками. Заранее подготовленные багетные «столбики» выложите на противень, застеленный пергаментной бумагой. Наполните хлеб начинкой, сверху посыпьте тертым сыром. Поставьте багет с волнушками в духовку на 10 минут при температуре 180 градусов, чтобы сыр расплавился.
Place the lettuce leaves on a plate and place the baguette with frills on top. Serve the dish as an appetizer.
Листья салата выложите на тарелку, сверху расположите багет с волнушками. Подавайте блюдо к столу в качестве закуски.