Wash and open a can of canned chickpeas, rinse the chickpeas well. Wash the tomatoes, remove the stems. Peel the onion and rinse under cold water to remove the sharpness. Finely chop the tomatoes, red onions and pickled cucumbers. Break the nori sheet into small pieces. Wash and dry the dill, remove the thick stem.
Банку консервированного нута помойте и откройте, нут хорошо промойте. Помидоры помойте, удалите плодоножки. Лук почистите и ополосните под холодной водой, чтобы снять остроту. Помидоры, красный лук и маринованные огурцы мелко покрошите. Лист нори поломайте на маленькие кусочки. Укроп помойте и обсушите, удалите толстый стебель.
Prepare the pasta. Combine tomatoes, red onion, pickles, nori, canned chickpeas, Dijon mustard and mayonnaise in a bowl. Mix thoroughly.
Приготовьте пасту. Смешайте в миске помидоры, красный лук, маринованные огурцы, лист нори, консервированный нут, дижонскую горчицу и майонез. Тщательно перемешайте.
Toast the baguette. Cut the baguette into slices 1 cm thick. Toast the baguette in a dry frying pan over medium heat for 1 minute on each side.
Обжарьте багет. Багет нарежьте на ломтики толщиной 1 см. Подсушите багет на сухой сковороде на среднем огне по 1 минуте с каждой стороны.
Assemble the sandwich. Spread the paste on a piece of baguette and cover with another piece of baguette on top.
Соберите сэндвич. Намажьте кусочек багета пастой, сверху укройте другим куском багета.
Serve the baguette with canned chickpeas and garnish with a sprig of fresh dill.
Подавайте багет с консервированным нутом, украсив его веточкой свежего укропа.