Prepare ingredients for preparing a baguette appetizer with boletus mushrooms. Wash, peel and cut the mushrooms into small pieces. Wash the onion and chop it. Clean the herring from skin and bones. Cut into small cubes.
Подготовьте продукты для приготовления закуски из багета с подберезовиками. Грибы помойте, почистите, нарежьте мелкими кусочками. Лук помойте, измельчите. Селедку почистите от шкурки и костей. Нарежьте маленькими кубиками.
Prepare the mushrooms. Place boletus mushrooms in a hot frying pan with oil. Fry over medium heat, stirring occasionally, 30-35 minutes. Add some salt.
Подготовьте грибы. Выложите подберезовики на горячую сковороду с маслом. Жарьте на среднем огне, периодически помешивая, 30-35 минут. Посолите.
Make the filling. Hard boil the eggs while the mushrooms are frying. Peel and grind. Mix with boletus mushrooms, herring, onion and cream cheese. Mix the filling thoroughly.
Сделайте начинку. Сварите яйца вкрутую, пока жарятся грибы. Очистите и измельчите. Смешайте с подберезовиками, селедкой, луком и сливочным сыром. Начинку тщательно перемешайте.
Prepare a baguette appetizer with boletus mushrooms. Cut the baguette crosswise into two parts. Carefully remove the pulp from each half without breaking the sides of the bread. Place the filling inside the baguette. Wrap in cling film. Place in the refrigerator for 1 hour. After this, take out the baguettes and cut into portions.
Приготовьте закуску из багета с подберезовиками. Багет разрежьте поперек на две части. Из каждой половины аккуратно извлеките мякоть, не ломая стенки хлеба. Выложите начинку внутрь багета. Заверните в пищевую пленку. Уберите в холодильник на 1 час. После этого багеты достаньте, нарежьте на порции.
Place the appetizer on a large plate and serve.
Разложите закуску на большой тарелке и подайте к столу.