Prepare ingredients for a baguette appetizer with frozen honey mushrooms. Thaw the honey mushrooms and dry them on a paper towel. Peel the potatoes and cut into strips. Remove the skins from the onion and cut into half rings.
Подготовьте продукты для закуски из багета с замороженными опятами. Опята разморозьте, обсушите на бумажном полотенце. Картошку почистите, нарежьте соломкой. С лука снимите шелуху, нарежьте полукольцами.
Prepare the filling. Melt butter in a frying pan and add potatoes. Fry for 15 minutes. Add honey mushrooms, onion, salt, pepper. Cook for another 15 minutes until the potatoes are soft.
Подготовьте начинку. На сковороде растопите сливочное масло, выложите картошку. Жарьте 15 минут. Выложите опята, лук, соль, перец. Готовьте еще 15 минут до мягкости картофеля.
Prepare a baguette with frozen mushrooms. For baguettes, cut off the top layer so that the bread takes the shape of a boat. Place potato and mushroom filling inside.
Приготовьте багет с замороженными опятами. У багетов срежьте верхний слой так, чтобы хлеб принял форму лодочки. Внутрь выложите начинку из картофеля и грибов.
Before serving, sprinkle baguettes with frozen honey mushrooms and potatoes with parsley.
Перед подачей посыпьте багеты с замороженными опятами и картофелем зеленью петрушки.