Prepare the necessary products. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Wash vegetables and herbs, dry on paper towels.
Подготовьте необходимые продукты. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Овощи и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Make a spread. Finely chop the dill and green onions. Place tobiko caviar in a bowl, sprinkle with lemon juice, add chopped herbs and stir. Beat the softened butter into a fluffy foam, place in a bowl with caviar and herbs, mix well.
Сделайте намазку. Укроп и зеленый лук мелко нарежьте. Икру тобико выложите в миску, сбрызните лимонным соком, добавьте измельченную зелень и перемешайте. Размягченное сливочное масло взбейте в пышную пену, выложите в миску с икрой и зеленью, хорошо перемешайте.
Pack a snack. Cut the baguette and cucumber into slices, and the tomato into halves of slices. Spread the spread on a piece of baguette and place a slice of cucumber on top. Repeat the same on another piece of baguette, replacing the cucumber with a tomato. Continue combining sandwiches with vegetables until you run out of ingredients.
Соберите закуску. Багет и огурец нарежьте на кружочки, помидор — половинками кружочков. На кусочек багета распределите намазку, а сверху выложите ломтик огурца. То же самое повторите на другом кусочке багета, заменив огурец на помидор. Продолжайте комбинировать бутерброды с овощами до тех пор, пока не закончатся продукты.
Place the baguette with tobiko caviar on an elegant serving plate.
Багет с икрой тобико разложите на изящной сервировочной тарелке.