Prepare the necessary products. Open the can of tuna and drain the liquid. Mash the tuna with a fork. Boil the eggs hard, cool, peel. Wash the tomato and parsley and dry on paper towels. Set aside a few parsley leaves for serving. Peel the onion. Cut the tomato into small cubes, chop the eggs and cheese using a large-mesh grater, finely chop the onion and parsley.
Приготовьте необходимые продукты. Откройте баночку с тунцом, жидкость слейте. Тунца разомните вилкой. Отварите яйца вкрутую, остудите, почистите. Помидор и петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Несколько листиков петрушки отложите для подачи. Лук почистите. Помидор нарежьте небольшими кубиками, яйца и сыр измельчите при помощи терки с крупными ячейками, лук и петрушку мелко нарежьте.
Prepare the spread. Combine chopped products (fish, tomato, eggs, cheese, parsley and onion) in a bowl, season with salt and pepper to taste, stir.
Приготовьте намазку. Соедините в миске измельченные продукты (рыбу, помидор, яйца, сыр, петрушку и лук), приправьте солью и перцем по вкусу, перемешайте.
Prepare the bread. Cut the baguette into slices slightly diagonally. Fry until golden brown in a dry frying pan for 2-3 minutes on each side.
Подготовьте хлеб. Багет нарежьте кружочками немного наискосок. Обжарьте до румяности на сухой сковороде по 2-3 минуты с каждой стороны.
Prepare the sandwich for serving. Let the toasted baguette slices cool slightly, then spread the prepared spread evenly over the pieces.
Подготовьте бутерброд к подаче. Обжаренным ломтикам багета дайте немного остыть, затем равномерно распределите по кусочкам приготовленную намазку.
Place the baguette with emmental cheese on a serving plate and top with fresh parsley leaves.
Багет с сыром эмменталь разложите на сервировочную тарелку, сверху украсьте листиками свежей петрушки.