Measure out the required amount of food. Soak the porcini mushrooms for 30 minutes in hot water, then rinse and drain in a colander. Wash the basil and parsley and dry on paper towels. Set aside a few basil leaves for serving. Peel the garlic. Prepare a baking sheet, food processor. Turn the oven on 180 degrees.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Белые грибы замочите на 30 минут в горячей воде, затем промойте и откиньте на дуршлаг. Базилик и петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Несколько листиков базилика отложите для подачи. Чеснок очистите от шелухи. Приготовьте противень, кухонный комбайн. Включите духовку на 180 градусов.
Bake champignons with garlic. Place the champignons and garlic cloves on a baking sheet, brush with rapeseed oil, salt and pepper, and place in the oven for 30 minutes. Then let cool slightly and chop coarsely.
Запеките шампиньоны с чесноком. Шампиньоны и зубчики чеснока выложите на противень, смажьте рапсовым маслом, посолите, поперчите, поставьте в духовку на 30 минут. Затем дайте немного остыть и крупно нарежьте.
Prepare mushroom pesto. Place porcini mushrooms in the bowl of a food processor, pour in 2 tbsp. water, add baked garlic and mushrooms, walnuts, parsley and basil. Grind the products, gradually pour in 125 ml of olive oil. Beat until smooth. Then add the pecorino, season with salt and pepper if necessary, and pulse.
Приготовьте грибное песто. В чашу кухонного комбайна выложите белые грибы, влейте 2 ст.л. воды, добавьте запеченный чеснок и шампиньоны, грецкие орехи, петрушку и базилик. Измельчите продукты, постепенно влейте 125 мл оливкового масла. Взбивайте до однородности. Затем добавьте пекорино, по необходимости приправьте солью и перцем, взбейте пульсами.
Make sandwich pizza. Cut the baguette lengthwise, brush each half with the remaining olive oil, spread mushroom pesto, sprinkle with fontina cheese, place in the oven set to grill for 3-5 minutes.
Приготовьте пиццу-бутерброд. Багет разрежьте вдоль, смажьте каждую половину оставшимся оливковым маслом, выложите грибное песто, присыпьте сыром фонтина, отправьте в духовку, установленную на режим гриль, на 3-5 минут.
Cut the baguette with pecorino cheese into pieces and top with basil leaves.
Багет с сыром пекорино разрежьте на кусочки, сверху украсьте листиками базилика.