Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Wash the lettuce leaves, dry them on paper towels, and tear them into two parts with your hands. Wash the pears, cut them in half, core them, and cut into large slices.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Салатные листья вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, руками разорвите на две части. Груши помойте, разрежьте пополам, вырежьте сердцевину, нарежьте крупными ломтиками.
Prepare the pears. Heat a frying pan with butter and honey, add pear slices, fry on both sides for 1-2 minutes. The pears should be caramelized.
Подготовьте груши. Разогрейте сковороду со сливочным маслом и медом, выложите дольки груш, обжарьте с двух сторон по 1-2 минуте. Груши должны карамелизироваться.
Take care of the nuts. In the remaining oil and honey mixture, fry the walnuts over medium heat for 2-3 minutes.
Займитесь орехами. В оставшейся смеси масла и меда обжарьте грецкие орехи на среднем огне в течение 2-3 минут.
Prepare your baguette. Place the baguette pieces in a hot dry frying pan and fry until golden brown, 1-2 minutes on each side.
Подготовьте багет. Кусочки багета выложите на горячую сухую сковороду, обжарьте до румяности по 1-2 минуте с каждой стороны.
Assemble the baguette. Place lettuce leaves on pieces of fried baguette, distribute pear slices on top, crumble cheese, sprinkle with nuts. Mix balsamic vinegar and olive oil thoroughly. Drizzle the mixture over the tops of the sandwiches.
Соберите багет. На кусочки обжаренного багета положите листья салата, сверху распределите дольки груши, покрошите сыр, присыпьте орехами. Бальзамический уксус и оливковое масло тщательно перемешайте. Сбрызните смесью верх бутербродов.
Place the baguette with Dorblu cheese on a serving plate and serve as an accompaniment to white sparkling wine.
Багет с сыром дорблю разложите на сервировочной тарелке, подайте в качестве дополнения к белому игристому вину.