Rinse the canned champignons under cold water and grate the cheese on a medium grater. Cut the baguette into eight equal pieces. Press the crumb into each piece with your hands to form a small “cup”. Wash the dill and chop finely.
Консервированные шампиньоны промойте под холодной водой, а сыр натрите на средней терке. Багет нарежьте на восемь равных кусочков. Мякиш в каждом кусочке придавите руками, чтобы получилась небольшая «чашка». Укроп помойте и мелко нарежьте.
Prepare the filling. Heat a frying pan with vegetable oil over low heat. Cut the champignons into slices and place in a frying pan. Fry the mushrooms for a few minutes. Then add cream, salt and seasonings to the mushrooms to taste. Leave the mixture to simmer over low heat until the cream thickens.
Приготовьте начинку. Сковороду с растительным маслом разогрейте на небольшом огне. Шампиньоны нарежьте пластинами, переложите в сковороду. Обжаривайте грибы в течение нескольких минут. Затем добавьте к шампиньонам сливки, соль и приправы по вкусу. Оставьте смесь томиться на маленьком огне, пока сливки не загустеют.
Place the julienne to bake. Place the finished cream filling into baguette slices. Sprinkle them with grated cheese, then place the filled baguette on a baking sheet. Place the julienne in the oven for 15-20 minutes at 180 degrees.
Поставьте жюльен запекаться. Готовую сливочную начинку переложите в ломтики багета. Посыпьте их тертым сыром, после чего выложите багет с начинкой на противень. Поставьте жюльен в духовку на 15-20 минут при температуре 180 градусов.
Cool the finished julienne in the baguette slightly, transfer it to a large plate and sprinkle with chopped herbs. Then serve as a hot snack.
Готовый жюльен в багете слегка остудите, переложите его на большую тарелку и посыпьте рубленой зеленью. После чего подавайте к столу в качестве горячей закуски.