Peel the porcini mushrooms and rinse thoroughly. Cut them into slices about 0.5 cm thick. Peel the garlic, place it on a board and crush it with the flat side of a knife. Wash the parsley and chop finely, and cut the baguette diagonally into equal pieces 1 cm wide. Remove the butter 10-15 minutes before the start of cooking so that it has time to warm up and soften.
Белые грибы очистите и тщательно промойте. Нарежьте их пластинами толщиной около 0,5 см. Чеснок очистите от кожицы, разложите на дощечке и раздавите плоской стороной ножа. Петрушку помойте и мелко порубите, а багет нарежьте наискосок на равные кусочки шириной в 1 см. Сливочное масло достаньте за 10-15 минут до начала готовки, чтобы оно успело согреться и размягчиться.
Prepare the filling. Pour olive oil into a frying pan, add garlic and fry it over medium heat until golden brown. Then remove the garlic and keep it aside. Place the chopped mushrooms in a frying pan and fry them for 10-12 minutes over high heat until the juice has evaporated. Then add soy sauce and a little lemon juice and fry for another 2 minutes.
Приготовьте начинку. На сковороду налейте оливковое масло, выложите чеснок и обжарьте его на среднем огне до золотистого цвета. Затем извлеките чеснок и оставьте его в стороне. На сковороду выложите нарезанные грибы, обжаривайте их в течение 10-12 минут на сильном огне, пока сок не испарится. Затем добавьте соевый соус и немного лимонного сока, обжаривайте еще 2 минуты.
Finish preparing the filling. Set aside 2-3 tsp. parsley for garlic butter and for decoration. Remove the pan from the heat and add the remaining parsley to the prepared mushrooms. Add salt and pepper to taste there, mix thoroughly.
Закончите приготовление начинки. Отложите 2-3 ч. л. петрушки для чесночного масла и для украшения. Снимите сковороду с огня, добавьте к готовым грибам оставшуюся петрушку. Туда же засыпьте соль и перец по вкусу, тщательно перемешайте.
Prepare garlic butter. Place the fried garlic in a bowl and grind it with a pestle or spoon to make a paste. Add butter to the garlic, 1 tsp. parsley and lemon juice to taste. Mix thoroughly.
Приготовьте чесночное масло. В пиалу положите обжаренный чеснок, разотрите его пестиком или ложкой, чтобы получилась кашица. Добавьте к чесноку сливочное масло, 1 ч. л. петрушки и лимонный сок по вкусу. Тщательно перемешайте.
Assemble the dish. Place baguette slices in a dry frying pan and fry them on both sides until golden brown. Brush the fried slices with a small amount of garlic oil. Carefully place the prepared porcini mushrooms on top.
Соберите блюдо. На сухую сковороду выложите ломтики багета, обжарьте их с обеих сторон до золотистой корочки. Обжаренные ломтики смажьте небольшим количеством чесночного масла. Сверху аккуратно выложите готовые белые грибы.
Place the prepared wild mushroom sandwiches on a wooden board and serve. As a decoration, sprinkle the dish with finely chopped parsley.
Готовые бутерброды с лесными грибами переложите на деревянную дощечку и подавайте к столу. В качестве украшения посыпьте блюдо мелко нарезанной петрушкой.