Divide the mini-baguette in half lengthwise and remove the crumb from the bottom. Wash the tomato, dry it and cut it into cubes with a side of 1 cm. Wash the eggs and beat them in a bowl. Grate the cheese on a coarse grater. Wash and dry the parsley and mint, leave the parsley leaves from one sprig for decoration, and finely chop the parsley for the main dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Мини-багет разделите пополам вдоль, из нижней части выньте мякиш. Помидор помойте, обсушите и нарежьте кубиками со стороной 1 см. Яйца помойте и взбейте в миске. Сыр натрите на крупной терке. Зелень петрушки и мяты промойте и просушите, оставьте листья петрушки с одной веточки для украшения, для основного блюда петрушку мелко порубите. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare your food. Add salt and cream to the beaten eggs and mix. Add parsley, cheese and tomato. Spread the inside of the lower part of the baguette, freed from the crumb, with ketchup. Place the baguettes on a baking sheet lined with parchment.
Подготовьте продукты. Во взбитые яйца добавьте соль, сливки, перемешайте. Добавьте петрушку, сыр и помидор. Нижнюю часть багета, освобожденную от мякиша, намажьте внутри кетчупом. Багеты выложите на противень, застеленный пергаментом.
Bake a baguette with half-smoked sausage. Cut the semi-smoked sausage into small cubes and fry in butter until golden brown, about 5 minutes. Pour the egg and vegetable mixture into the prepared baguettes, then place the sausage on the baguettes and lightly drown it in the egg mixture. Cover the filling with the top parts of the baguettes and bake the baguettes in a preheated oven at 180 degrees for 10-15 minutes.
Запеките багет с полукопченой колбасой. Полукопченую колбасу нарежьте небольшими кубиками и обжарьте на сливочном масле до румяной корочки примерно 5 минут. В подготовленные багеты вылейте яично-овощную массу, затем разложите по багетам колбасу и слегка утопите ее в яичной смеси. Накройте начинку верхними частями багетов и запеките багеты в разогретой духовке при температуре 180 градусов в течение 10-15 минут.
Place the baguettes on a plate and cut into several pieces for convenience. Garnish with mint and parsley leaves.
Выложите багеты на тарелку, разрежьте на несколько частей для удобства. Украсьте листьями мяты и петрушки.