Cut the baguette into slices approximately 1.5 cm thick. Chop the Parmesan into small pieces. Peel the garlic and cut into slices. Rinse and dry the veal tenderloin. Wash and dry the lettuce leaves and arugula. Prepare foil and grill pan.
Багет нарежьте ломтиками толщиной примерно 1,5 см. Пармезан расколите на маленькие кусочки. Чеснок очистите и порежьте пластинками. Телячью вырезку промойте и обсушите. Листья салата и рукколу помойте и просушите. Приготовьте фольгу и сковороду-гриль.
Prepare the veal tenderloin. Coat a piece of veal tenderloin with salt and pepper, cover with garlic slices and wrap in foil. Preheat the oven to 200 degrees and bake the tenderloin in it for about 15-20 minutes. Cool the meat and cut into thin slices.
Приготовьте телячью вырезку. Обмажьте кусочек телячьей вырезки солью, перцем, обложите пластинками чеснока и заверните в фольгу. Разогрейте духовку до 200 градусов и запеките в ней вырезку около 15-20 минут. Остудите мясо и нарежьте тонкими ломтиками.
Toast the baguette. Heat a dry grill pan. Place baguette slices in a frying pan and fry on both sides.
Обжарьте багет. Разогрейте сухую сковороду-гриль. На сковороду выложите ломтики багета и обжарьте с двух сторон.
Make bruschetta from a tenderloin baguette. Spread the baguette slices with pesto sauce. Place the tenderloin slices on top of the sauce, top with slices of cheese and add a little pepper.
Сделайте брускетты из багета с вырезкой. Ломтики багета намажьте соусом песто. Выложите на соус ломтики вырезки, сверху положите кусочки сыра и немного поперчите.
Place lettuce leaves on a plate. Place the finished bruschetta on a plate and garnish with arugula leaves.
На тарелке разложите листья салата. Готовые брускетты выложите на тарелку и украсьте листьями рукколы.