Cut the baguette lengthwise into two parts and remove the crumb. Peel the onions and carrots, wash them, then finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Grate the hard cheese on a fine grater. Wash the cherry tomatoes and cut each one in half. Wash and dry the basil and dill. Finely chop the dill.
Багет разрежьте вдоль на две части и удалите мякиш. Лук репчатый и морковь очистите, помойте, затем лук мелко нарежьте, а морковь натрите на крупной терке. Твердый сыр натрите на мелкой терке. Помидоры черри помойте и разрежьте пополам каждую. Базилик и укроп промойте и просушите. Укроп мелко нарежьте.
Prepare the filling. Heat a frying pan with sunflower oil, place the minced meat on it, add carrots and onions, add salt and fry over medium heat until cooked for about 20 minutes. Place the minced meat with vegetables in a deep bowl, cool, then add cheese. Stir.
Приготовьте начинку. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом, выложите на нее фарш, добавьте морковь и лук, посолите и обжарьте на среднем огне до готовности примерно 20 минут. Выложите фарш с овощами в глубокую миску, остудите, затем добавьте сыр. Перемешайте.
Prepare baguettes with minced veal. Grease the baguette halves with ketchup, place the filling inside the halves, then place the cherry tomatoes on top, cut sides down, and lightly press them into the filling. Sprinkle with grated cheese. Place the baguettes in a baking dish and place in the oven preheated to 180 degrees for 10 minutes.
Приготовьте багеты с фаршем из телятины. Половинки багета смажьте кетчупом, выложите внутрь половинок начинку, затем сверху выложите черри срезами вниз и слегка вдавите их в начинку. Посыпьте тертым сыром. Багеты выложите в форму для запекания и подержите в духовке, разогретой до 180 градусов, в течение 10 минут.
Place the baguette with minced veal on a board, sprinkle with dill and garnish with a sprig of basil.
Багет с фаршем из телятины выложите на доску, посыпьте укропом и украсьте веточкой базилика.