First cut the baguette in half crosswise, then each half in half lengthwise. Wash the lemon and squeeze the juice out of it. Peel the garlic and pass through a press. Grate the cheese on a coarse grater. Sort out the parsley and arugula, rinse and dry. Wash the cherry tomatoes and cut them in half. Prepare a blender, a baking sheet, and line a baking pan with parchment. Wash and dry the basil.
Багет разрежьте сначала поперек пополам, затем каждую половину вдоль пополам. Лимон помойте и выжмите из него сок. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку и рукколу переберите, промойте и просушите. Помидоры черри помойте и разрежьте пополам. Приготовьте блендер, противень, застелите форму для запекания пергаментом. Базилик помойте и обсушите.
Marinate the rabbit ham. Mix lemon juice, honey, rosemary and salt. Rub the rabbit ham with the lemon-honey mixture and refrigerate for 6 hours. Then remove any excess spices from the meat to prevent them from burning.
Замаринуйте кроличий окорок. Смешайте сок лимона, мед, розмарин и соль. Кроличий окорок натрите лимонно-медовой смесью и уберите в холодильник на 6 часов. Затем снимите с мяса лишние специи, чтобы они не подгорели.
Roast the rabbit ham and fry the bacon. Preheat the oven to 200 degrees. Place the marinated ham in the pan and bake for 15 minutes, then reduce the temperature to 160 degrees and cook for 30 minutes. Then cool, separate the meat from the bone, and cut it into slices. Fry the bacon in a dry frying pan until golden brown for 5-8 minutes.
Запеките кроличий окорок и обжарьте бекон. Разогрейте духовку до 200 градусов. Маринованный окорок выложите в форму и запеките в течение 15 минут, затем снизьте температуру до 160 градусов и готовьте в течение 30 минут. Затем остудите, отделите мясо от кости, нарежьте его ломтиками. Бекон обжарьте на сухой сковороде до золотистого цвета в течение 5-8 минут.
Decorate and bake the baguette. In a blender, combine parsley, mayonnaise, garlic and cheese and blend until smooth. Place mayonnaise sauce on the bottom two parts of the baguette and distribute it evenly. Top with ham slices, then bacon bits, arugula and cover both bottoms with baguette tops.
Оформите и запеките багет. В блендере смешайте петрушку, майонез, чеснок и сыр и взбейте до однородности. На две нижние части багета выложите майонезный соус и равномерно его распределите. Сверху положите ломтики окорока, затем кусочки бекона, рукколу и накройте обе нижние части верхними частями багета.
Place the baguette halves on a plate, garnish with basil leaves, and arrange cherry tomatoes around.
Половинки багета выложите на тарелку, украсьте листьями базилика, вокруг разложите помидоры черри.