Rinse the veal shin in cold water. Peel the ginger root, wash and grate on a fine grater. Peel and rinse the garlic, squeeze through a press. Cut the baguette crosswise into 4 pieces, cut each piece in half lengthwise. Wash tomatoes, lettuce, green onions and parsley under running water and dry on paper towels. Finely chop the green onions and parsley separately.
Телячью голень промойте в холодной воде. Корень имбиря очистите от шкурки, вымойте и натрите на мелкой терке. Чеснок очистите и ополосните, выдавите через пресс. Багет разрежьте на 4 части поперек, каждую часть разрежьте вдоль пополам. Помидоры, листовой салат, зеленый лук и петрушку вымойте под проточной водой и обсушите на бумажных полотенцах. Зеленый лук и петрушку по отдельности мелко нашинкуйте.
Make sauce for meat. Heat 3 tbsp in a frying pan. l. vegetable oil and fry the green onions and ginger for 2-3 minutes, stirring constantly. Add sugar, salt and a mixture of peppers, fry for another 1-2 minutes, then pour in the wine and soy sauce.
Сделайте соус для мяса. На сковороде разогрейте 3 ст. л. растительного масла и обжарьте зеленый лук и имбирь 2-3 минуты, постоянно помешивая. Добавьте сахар, соль и смесь перцев, обжаривайте еще 1-2 минуты, затем влейте вино и соевый соус.
Cook the meat. Pour water into a saucepan and bring to a boil. Place the veal shin in boiling water and boil for 5-7 minutes, then place on a plate, do not pour out the broth. Place the drumstick in a deep pan, pour sauce from the pan on all sides and add broth so that the liquid covers the drumstick by 0.5 cm. Cover the pan with a lid and simmer over low heat for 1.5 hours. Then remove and cool the meat.
Приготовьте мясо. В кастрюлю налейте воду и доведите до кипения. В кипяток опустите телячью голень и проварите 5-7 минут, затем выложите на тарелку, бульон не выливайте. Голень положите в глубокую кастрюлю, со всех сторон полейте соусом из сковороды и добавьте бульон, чтобы жидкость покрывала голень на 0,5 см. Закройте кастрюлю крышкой и тушите на медленном огне 1,5 часа. Затем достаньте и остудите мясо.
Prepare your ingredients. Heat 1 tbsp in a frying pan. l. vegetable oil and fry the garlic in it for 3-4 minutes. Then place the baguette and fry on the inside over medium heat for 4-5 minutes. Grate the cheese on a fine grater, cut the tomatoes into small cubes.
Подготовьте ингредиенты. Разогрейте на сковороде 1 ст. л. растительного масла и обжарьте в нем чеснок 3-4 минуты. Затем выложите багет и поджарьте с внутренней стороны на среднем огне в течение 4-5 минут. Сыр натрите на мелкой терке, помидоры порежьте маленькими кубиками.
Prepare a baguette with meat. Using your hands, separate the cooled veal shin into fibers. Spread each baguette slice with tomato sauce, top with chopped tomatoes and sprinkle with parsley and grated cheese. Place pieces of veal shin on top. Place the filled baguettes on a baking sheet and place in a hot oven for 5 minutes to melt the cheese.
Приготовьте багет с мясом. Охлажденную телячью голень руками разберите на волокна. Каждый ломтик багета смажьте томатным соусом, сверху выложите рубленые помидоры и присыпьте петрушкой и тертым сыром. Поверх уложите кусочки телячьей голени. Багеты с начинкой переложите на противень и поставьте в горячую духовку на 5 минут, чтобы расплавился сыр.
Serve the finished sandwiches with veal shin on a French baguette hot, placing them on a flat plate covered with lettuce.
Готовые бутерброды с телячьей голенью на французском багете подавайте горячими, выложив на плоскую тарелку, застеленную листовым салатом.