Wash the veal in cool water. Wash the tomato and remove the skin if desired. Peel the onion and rinse. Wash the green onions and cherry tomatoes, finely chop the green onions, cut the cherry tomatoes in half. Prepare a deep pan for boiling veal.
Телятину вымойте в прохладной воде. Помидор вымойте и при желании очистите от кожицы. Лук очистите от шкурки и сполосните. Зеленый лук и помидоры черри вымойте, зеленый лук мелко нашинкуйте, помидоры черри разрежьте пополам. Подготовьте глубокую кастрюлю для отваривания телятины.
Boil the veal. Place the veal in a saucepan, add water and place on high heat. Wait until it boils, skim off the foam, salt the meat and add bay leaf and black peppercorns. Reduce heat to low and simmer meat for 1 hour. Then place the meat on a plate and let cool.
Отварите телятину. В кастрюлю положите телятину, залейте водой и поставьте на максимальный огонь. Дождитесь закипания, снимите пенку, посолите мясо и добавьте лавровый лист и черный перец горошком. Убавьте огонь до минимального и варите мясо в течение 1 часа. Затем выложите мясо на тарелку и дайте остыть.
Prepare your ingredients. Cut the baguette diagonally into slices 2-2.5 cm thick. Chop the red onion into half rings. Cut the tomato into thin slices. Cut the cooled veal into pieces 4-5 mm thick.
Подготовьте ингредиенты. Багет нарежьте наискосок ломтиками толщиной 2-2,5 см. Красный лук нашинкуйте полукольцами. Помидор нарежьте тонкими кружочками. Остывшую телятину нарежьте кусочками толщиной 4-5 мм.
Prepare sandwiches. Spread each piece of baguette with Philadelphia cheese. Top with tomato slices, red onion rings and a slice of boiled veal. Brush the top of the veal with a little Dijon mustard.
Приготовьте бутерброды. Каждый кусочек багета смажьте сыром филадельфия. Сверху выложите слайсы помидора, кольца красного лука и ломтик вареной телятины. Телятину сверху немного смажьте дижонской горчицей.
Sprinkle the finished baguette and veal sandwiches with finely chopped green onions and garnish with cherry tomato halves.
Готовые бутерброды из багета и телятины посыпьте мелко нарезанным зеленым луком и украсьте половинками помидоров черри.