Prepare a baking sheet and foil to prepare the pork butt, as well as a platter and toothpicks for serving. Peel and rinse the garlic, pass through a press. Peel the avocado and remove the pit. Rinse the lettuce well under running water and shake off excess moisture. Wash the pork butt well and dry with paper towels.
Подготовьте противень и фольгу для запекания, чтобы приготовить свиной окорок, а также блюдо и зубочистки для подачи. Чеснок очистите и сполосните, пропустите через пресс. Авокадо очистите от шкурки и выньте косточку. Салат латук хорошо промойте под проточной водой и отряхните от лишней влаги. Свиной окорок хорошо помойте и обсушите бумажными полотенцами.
Marinate the meat. In a small bowl, combine olive oil, salt, pepper mixture and garlic. Rub the resulting mixture onto the ham on all sides, cover with cling film and refrigerate for 1 hour.
Замаринуйте мясо. В небольшой мисочке смешайте оливковое масло, соль, смесь перцев и чеснок. Получившейся смесью натрите окорок со всех сторон, накройте пищевой пленкой и уберите в холодильник на 1 час.
Prepare the ingredients for the snack. Cut the avocado into small pieces, mash with a fork until smooth and sprinkle with lemon juice. Cut the baguette crosswise into three parts and cut each part in half lengthwise.
Подготовьте ингредиенты для закуски. Авокадо нарежьте небольшими кусочками, разомните вилкой до однородной массы и сбрызните лимонным соком. Багет порежьте поперек на три части и каждую часть разрежьте вдоль пополам.
Bake the meat. Preheat the oven to 180 degrees. Wrap the meat tightly in foil so that there are no gaps left, transfer to a baking sheet and bake for 1 hour. After an hour, cut the foil and let the meat stand in the hot oven for another 15 minutes. Then remove the ham from the oven, transfer to a plate and let cool.
Запеките мясо. Духовку разогрейте до 180 градусов. Мясо плотно заверните в фольгу, чтобы не осталось просветов, переложите на противень и поставьте запекаться на 1 час. Через час разрежьте фольгу и дайте мясу постоять в горячей духовке еще 15 минут. Затем достаньте окорок из духовки, переложите на тарелку и дайте остыть.
Prepare sandwiches. Cut the cooled ham into slices. Grease each piece of baguette with mayonnaise. Place a lettuce leaf on half the bread slices, spread the avocado paste on it and add a slice of pork. Top with a second piece of baguette.
Приготовьте бутерброды. Остывший окорок нарежьте пластинками. Каждый кусочек багета смажьте майонезом. На половину кусочков хлеба выложите лист салата, смажьте его пастой из авокадо и положите ломтик свинины. Сверху накройте вторым куском багета.
Place the finished sandwiches on a large platter or wooden tray and secure by piercing them in the center with a toothpick. Serve the snack along with hot tea.
Готовые бутерброды выложите на большое блюдо или деревянный поднос и зафиксируйте, проткнув в центре зубочисткой. Подавайте закуску вместе с горячим чаем.