Wash and dry the tomatoes, remove the skin if desired. Break iceberg lettuce into leaves, soak them in a deep bowl in cool water for 10 minutes, and then shake off the moisture. Prepare a wide dish and wooden skewers for serving.
Помидоры вымойте и обсушите, при желании снимите кожицу. Салат айсберг разберите на листья, замочите их в глубокой миске в прохладной воде на 10 минут, а затем стряхните влагу. Приготовьте для подачи широкое блюдо и деревянные шпажки.
Prepare your ingredients. Thinly slice the boiled pork. Cut the baguette into round slices. Cut tomatoes and pickled cucumbers into thin slices.
Подготовьте ингредиенты. Буженину тонко нарежьте. Багет разрежьте на круглые ломтики. Помидоры и маринованные огурцы нарежьте тонкими кружочками.
Prepare sandwiches. Spread each piece of baguette with a layer of cream cheese. Place the ingredients on half the slices in the following order: iceberg lettuce, tomatoes, a few slices of pickled cucumbers, a slice of boiled pork. Top with a second piece of baguette with cheese.
Приготовьте бутерброды. Каждый кусочек багета намажьте слоем творожного сыра. На половину ломтиков выложите ингредиенты в следующем порядке: лист салата айсберг, помидоры, несколько кружочков маринованных огурцов, ломтик буженины. Сверху накройте вторым куском багета с сыром.
To prevent closed baguette and boiled pork sandwiches from falling apart, fasten each of them by piercing them in the center with a wooden skewer.
Чтобы закрытые бутерброды из багета и буженины не распадались, каждый из них скрепите, проткнув в центре деревянной шпажкой.