Sift the flour. Remove the yogurt and butter from the refrigerator an hour before preparing the baguette to allow them to come to room temperature. Heat the water to 60 degrees. Prepare a baking dish and line it with special paper. Preheat the oven to 180 degrees.
Муку просейте. Йогурт и сливочное масло достаньте из холодильника за час до приготовления багета, чтобы они нагрелись до комнатной температуры. Воду нагрейте до 60 градусов. Подготовьте форму для выпечки и застелите ее специальной бумагой. Нагрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the liquid part of the dough. Dissolve butter in hot water, add Greek yogurt, mix well.
Подготовьте жидкую часть теста. Сливочное масло растворите в горячей воде, добавьте греческий йогурт, хорошо перемешайте.
Prepare the dough. In a bowl, mix flour, salt, sugar and yeast. Add the liquid part, knead into a soft dough, cover with cling film and leave for 1 hour.
Приготовьте тесто. В миске смешайте муку, соль, сахар и дрожжи. Добавьте жидкую часть, замесите мягкое тесто, накройте пищевой пленкой и оставьте на 1 час.
Bake baguettes. Divide the dough into two parts and form them into oblong baguettes. Place the baguettes in a baking dish and leave for 20 minutes. Bake baguettes in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Испеките багеты. Разделите тесто на две части и сформируйте из них продолговатые багеты. Выложите багеты в форму для выпечки, оставьте на 20 минут. Выпекайте багеты в разогретой до 180 градусов духовке в течение 30 минут.
Serve the baguette with buttered Greek yogurt and a cup of cappuccino.
Подавайте багет с греческим йогуртом со сливочным маслом и чашкой капучино.