Thaw turkey hearts in the refrigerator for 3 hours. Cut them crosswise, rinse well and dry on paper towels. Peel the ginger and onions. Cut the onion thinly into half rings and grate the ginger. Cut the baguettes in half lengthwise, remove the crumb. Wash and dry the parsley, divide into leaves.
Сердечки индейки разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Разрежьте их крест-накрест, хорошо промойте и обсушите на бумажных полотенцах. Имбирь и репчатый лук почистите. Лук порежьте тонко полукольцами, имбирь натрите на терке. Багеты разрежьте пополам вдоль, удалите мякиш. Петрушку помойте и обсушите, разделите на листики.
Fry the hearts. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions over medium heat for 3 minutes. Add ginger, hearts, salt, fry over low heat for 15 minutes, stirring regularly.
Обжарьте сердечки. Разогрейте на сковороде растительное масло. Репчатый лук обжарьте на среднем огне в течение 3 минут. Добавьте имбирь, сердечки, посолите, жарьте на медленном огне 15 минут, регулярно помешивая.
Cook turkey hearts until done. Add cream to the hearts and simmer over low heat for 10 minutes. Add flour, mix well.
Доведите сердечки индейки до готовности. К сердечкам добавьте сливки, тушите на медленном огне 10 минут. Добавьте муку, хорошо перемешайте.
Prepare a baguette with turkey hearts. Toast the baguette in an oven preheated to 180 degrees for 5 minutes. Place a portion of the creamed hearts into each baguette half.
Приготовьте багет с сердечками индейки. Багет подсушите в духовке, разогретой до 180 градусов, в течение 5 минут. В каждую половинку багета положите часть сердечек в сливках.
Serve the baguette with the turkey hearts, garnishing each serving with parsley leaves.
Подавайте багет с сердечками индейки, украсив каждую порцию листиками петрушки.