Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Baguette with smoked pork Багет с копченой свининой

Багет с копченой свининой Baguette with smoked pork

A crisp French baguette makes an excellent base for sandwiches that can be prepared with a variety of fillings. In this case, the serving method depends on the size of the baguette itself. If the product is large, it is cut into portioned slices. If mini baguettes are used, the snack is served in the form of sandwiches. Try a baguette with smoked pork: ham, brisket or boiled pork. Thinly sliced, aromatic, juicy meat will always come in handy for breakfast or a hearty snack.


Хрустящий французский багет служит прекрасной основой для самых разных бутербродов. Способ подачи зависит от размера изделия: большой багет нарезают на порционные ломтики, мини-багеты подают как сэндвичи. Попробуйте багет с копчёной свининой — окорок, корейка или буженина. Тонко нарезанное ароматное мясо всегда будет кстати для завтрака или сытного перекуса.


Steps / Шаги:

  1. Remove all necessary ingredients from the refrigerator. Open the can of sun-dried tomatoes and drain the oil. Prepare a toaster and a platter for serving sandwiches.
    Достаньте из холодильника все необходимые ингредиенты. Откройте банку с вялеными томатами и слейте масло. Подготовьте тостер и блюдо для подачи бутербродов.
  2. Dry the baguette. Cut the baguette diagonally into 1 cm thick slices. Toast the baguette slices in the toaster for 1 minute. Spread a thin layer of mustard on one side of each slice.
    Подсушите багет. Багет нарежьте наискосок на ломтики толщиной 1 см. Подсушите ломтики багета в тостере в течение 1 минуты. Намажьте каждый ломтик тонким слоем горчицы с одной стороны.
  3. Prepare a baguette with smoked pork. Cut the smoked pork into thin slices. Spread each piece of baguette with melted cheese on top of the mustard, and beautifully place a few pieces of smoked pork folded in half on top.
    Приготовьте багет с копченой свининой. Копченую свинину нарежьте тонкими ломтиками. Каждый кусочек багета поверх горчицы намажьте плавленым сыром, сверху красиво положите несколько сложенных пополам кусочков копченой свинины.
  4. Serve the smoked pork baguette, garnishing each serving with a few sun-dried tomato slices.
    Подавайте багет с копченой свининой, украсив каждую порцию несколькими кусочками вяленых томатов.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому