Peel the vegetables. Pour water into a saucepan and place on fire.
Почистите овощи. Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь.
Cut the potatoes into 1 cm cubes.
Нарежьте картофель кубиками размером 1 см.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut most of the onions (about 2/3) into medium cubes. Finely chop or grate the remaining 1/3 of the onion - it will go into meatballs.
Большую часть репчатого лука (примерно 2/3) нарежьте средним кубиком. Оставшуюся 1/3 лука мелко измельчите или натрите на терке – она пойдет во фрикадельки.
In a deep bowl, combine the minced meat, chopped onion and egg. Squeeze a clove of garlic, add salt and pepper. Mix the minced meat.
В глубокой миске соедините фарш, измельченный репчатый лук и яйцо. Выдавите зубчик чеснока, посолите и поперчите. Замешайте фарш.
Form the minced meat into small balls.
Сформируйте из фарша небольшие шарики.
When the water boils in the pan, add the potatoes into it. Let it cook for a while.
Когда в кастрюле закипит вода, закиньте в нее картофель. Дайте ему повариться немного.
When the potatoes are half cooked, add the meatballs to the soup.
Когда картофель дойдет до полуготовности, отправьте в суп фрикадельки.
Meanwhile, fry. Heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Add the onion and fry it for about 3 minutes. Add carrots and fry for another 3-4 minutes. Add the finished frying to the soup.
Тем временем сделайте поджарку. Разогрейте сковороду и влейте в нее растительное масло. Отправьте в нее лук и жарьте его примерно 3 минуты. Добавьте морковь и жарьте еще 3-4 минуты. Готовую поджарку добавьте в суп.
Add bay leaf to soup. Cook for another 10 minutes. Finally, taste the soup by adding salt and pepper. You can also add chopped fresh or dried herbs to the soup.
Положите в суп лавровый лист. Варите еще 10 минут. В конце доведите суп до вкуса: добавьте в него соль и перец. Также вы можете добавить в суп рубленную свежую или сушеную зелень.
The soup is ready.
Суп готов.
Garnish the soup with parsley. Serve it with toast from Borodinsky or whole grain bread
Украсьте суп петрушкой. Подайте к нему тосты из бородинского или цельнозернового хлеба