Prepare the ingredients for the chicken ham baguette. Cut the chicken ham into cubes, cucumber, tomato and cheese into thin slices, onion into half rings.
Подготовьте продукты для багета с куриной ветчиной. Куриную ветчину нарежьте кубиками, огурец, помидор и сыр — тонкими ломтиками, репчатый лук — полукольцами.
Make the filling. Lightly fry the chicken ham in a frying pan for 2-3 minutes.
Сделайте начинку. Куриную ветчину слегка обжарьте на сковороде 2-3 минуты.
Prepare a chicken ham baguette. Cut the baguette lengthwise. Pour ketchup over the flesh of one side. Mix vegetable oil and mustard. Spread evenly over the baguette as you would ketchup. Add chicken ham, then lettuce. Next, arrange the slices of cheese, cucumber, tomato and onion half rings. Add ketchup again. Cover with the second part of the baguette.
Приготовьте багет с куриной ветчиной. Багет разрежьте вдоль. Полейте мякоть одной из сторон кетчупом. Смешайте растительное масло и горчицу. Равномерно распределите по багету так же, как кетчуп. Выложите куриную ветчину, затем листья салата. Далее разложите ломтики сыра, огурца, томата и полукольца лука. Снова полейте кетчупом. Закройте второй частью багета.
Serve the chicken ham baguette immediately after cooking.
Подавайте багет с куриной ветчиной сразу после приготовления.