Prepare ingredients for baguette with raw smoked bacon. Peel the pepper and cut into small cubes. Grate the mozzarella and cheddar on a medium grater. Cut raw smoked bacon into thin long strips (15-20 cm) 3-4 cm wide. Tip: You can buy raw smoked bacon in slices - this will make it easier to prepare the appetizer.
Подготовьте продукты для багета с сырокопченым беконом. Перец почистите, нарежьте мелкими кубиками. Моцареллу и чеддер натрите на средней терке. Сырокопченый бекон нарежьте тонкими длинными полосками (15-20 см) шириной 3-4 см. Совет: Можно купить сырокопченый бекон в нарезке — так будет проще готовить закуску.
Make the filling. Mix cream cheese with mozzarella and cheddar cheese. Add bell pepper. Sprinkle with chili pepper. Stir.
Сделайте начинку. Смешайте творожный сыр с моцареллой и сыром чеддер. Добавьте болгарский перец. Посыпьте перцем чили. Перемешайте.
Prepare a baguette with raw smoked bacon. Cut the baguette lengthwise into two halves. Scoop out the pulp. Place the cheese filling inside the baguette. Connect the halves. Place 10-11 strips of bacon on the board, slightly overlapping them. Place a baguette with filling on top. Wrap the bacon around the baguette, placing the ends of each strip on top of each other diagonally, like a braid. Bake in the oven at 180 degrees for 25 minutes.
Приготовьте багет с сырокопченым беконом. Багет разрежьте вдоль на две половины. Извлеките мякоть. Внутрь багета выложите сырную начинку. Соедините половинки. На доску выложите 10-11 полосок бекона слегка внахлест. Сверху разместите багет с начинкой. Бекон оберните вокруг багета, накладывая концы каждой полоски друг на друга наискосок, как косичку. Запекайте в духовке при 180 градусах 25 минут.
Cut the baguette with raw smoked bacon into portions and serve.
Нарежьте багет с сырокопченым беконом на порции и подайте к столу.