Prepare ingredients for a baguette with canned fish. Mash the fish with a fork. Wash the greens and chop finely. Grate the cheese on a medium grater. Peel the garlic and chop it. Tip: Mayonnaise can be replaced with sour cream or natural yogurt.
Подготовьте продукты для багета с рыбными консервами. Разомните рыбу вилкой. Зелень помойте, мелко порубите. Сыр натрите на средней терке. Чеснок почистите, измельчите. Совет: Майонез можно заменить сметаной или натуральным йогуртом.
Prepare the bread. Cut the baguette in half. Carefully remove the crumb with a fork. Chop it with a knife and put it in a separate bowl.
Подготовьте хлеб. Багет разрежьте пополам. Аккуратно вилкой извлеките мякиш. Измельчите его ножом и уберите в отдельную миску.
Make the filling. Boil the eggs for 8-10 minutes. Remove the shell and chop finely. Add to the crumb. Send mashed canned food, cheese, garlic, herbs, and mayonnaise there. Salt and pepper. Stir.
Сделайте начинку. Яйца отварите 8-10 минут. Снимите скорлупу, мелко нарежьте. Добавьте к мякишу. Туда же отправьте размятые консервы, сыр, чеснок, зелень, майонез. Посолите, поперчите. Перемешайте.
Prepare a baguette with canned fish. Place the filling in the baguette, compact it, and cover with the other half of the baguette. Wrap the snack in film or a plastic bag so that the filling does not fall out. Place in the freezer for 15 minutes. Then remove and cut into round portions. Place on a baking sheet. Bake in the oven at 180 degrees for 10-15 minutes.
Приготовьте багет с рыбными консервами. Выложите начинку в багета, утрамбуйте, накройте второй половинкой багета. Заверните закуску в пленку или целлофановый пакет так, чтобы начинка не выпадала. Уберите в морозилку на 15 минут. Затем выньте, нарежьте на круглые порции. Выложите на противень. Запекайте в духовке при 180 градусах 10-15 минут.
Arrange the appetizer beautifully on a plate and serve warm.
Разложите закуску красиво на тарелке и подавайте к столу теплой.