Slice the sausage and cheese in advance. Drain excess oil from the pepper and chop coarsely along with the sun-dried tomatoes. Cut the olives in half. Prepare a cutting board for cooking and a plate for serving. Tip: to get neat slices of sausage and cheese, use a slicer.
Заранее нарежьте ломтиками колбасу и сыр. Слейте с перца лишнее масло, крупно порубите вместе с вялеными томатами. Оливки разрежьте пополам. Приготовьте разделочную доску для готовки и тарелку для сервировки. Совет: чтобы ломтики колбасы и сыра получились аккуратными, используйте слайсер.
Start cooking. Cut the baguette in half and then lengthwise to make four equal pieces. Spread pesto sauce on one side of the baguette. Top with a slice of mortadella. Place the cheese slices on top of the sausage.
Приступите к приготовлению. Багет разрежьте пополам, а после — вдоль, чтобы получилось четыре равных кусочка. Одну часть багета смажьте соусом песто. Сверху выложите ломтик мортаделлы. Ломтики сыра выложите поверх колбасы.
Assemble a baguette sandwich with mortadella. Place peppers, sun-dried tomatoes and olives on the cheese. Cover the filling with the second part of the baguette. Repeat the same with the remaining two pieces of bread.
Соберите сэндвич из багета с мортаделлой. На сыр выложите перец, вяленые томаты и оливки. Второй частью багета накройте начинку. То же самое повторите с двумя оставшимися хлебными кусочками.
Place the finished sandwiches on a beautiful plate and serve as a hearty breakfast or snack.
Готовые бутерброды выложите на красивую тарелку и подавайте в качестве сытного завтрака или перекуса.