Place white beans and corn in a sieve in advance and rinse with cool water to remove the preservative. Grate the cheese on a medium grater. Peel the onion and garlic, cut the onion into thin half rings, chop the garlic. Wash the lamb brisket and divide it into ribs. Cut the baguette in half lengthwise. Wash the parsley and separate the leaves from the stem.
Белую фасоль и кукурузу заранее переложите на сито и промойте прохладной водой, чтобы консервант ушел. Натрите сыр на средней терке. Лук и чеснок очистите от шелухи, лук нарежьте тонкими полукольцами, чеснок измельчите. Баранью грудинку помойте и разделите на ребрышки. Багет разрежьте пополам вдоль. Петрушку помойте и отделите листики от стебля.
Prepare the brisket. Mix half the chopped onion, garlic, vegetable oil, salt and meat seasoning mixture in a bowl. Marinate the lamb ribs in the mixture for at least 1 hour. Then wrap the meat in foil and bake in the oven at 180 degrees for 1-1.5 hours. Cool and cut the meat from the bones.
Приготовьте грудинку. Смешайте в миске половину нарезанного лука, чеснок, растительное масло, соль и смесь приправ для мяса. Замаринуйте бараньи ребрышки в смеси минимум на 1 час. Затем заверните мясо в фольгу и запеките в духовке при температуре 180 градусов 1-1,5 часа. Остудите и срежьте мясо с костей.
Make an omelet. Break the eggs into a small bowl. Add grated cheese and cream to them, salt and pepper to taste, then beat. Heat the vegetable oil and butter in a frying pan, then add the remaining onion and meat into it and fry for 4 minutes. Next, pour the egg mixture into the pan and keep on fire for another 3 minutes. After this, add the corn and beans, reduce the heat to low and cook for another 15 minutes without covering the mixture with a lid.
Сделайте омлет. Яйца разбейте в небольшую миску. Добавьте к ним тертый сыр и сливки, посолите и поперчите по вкусу, после чего взбейте. На сковороде разогрейте растительное и сливочное масло, затем переложите в нее оставшийся лук и мясо, обжаривайте в течение 4 минут. Далее влейте в сковороду яичную смесь и держите на огне еще 3 минуты. После этого добавьте кукурузу и фасоль, снизьте огонь до минимума и готовьте еще 15 минут, не накрывая смесь крышкой.
Assemble the lamb breast baguette. Coat the prepared parts of the baguette with hot sauce. Cut the cooled omelette into pieces, then place them on one half of the baguette. Gently cover the filling with the other half, pressing down slightly. Wrap the finished dish in cling film and leave in the refrigerator for 10 minutes.
Соберите багет с бараньей грудинкой. Подготовленные части багета промажьте острым соусом. Остывший омлет нарежьте кусочками, после чего выложите их на одну половинку багета. Второй половинкой аккуратно накройте начинку, немного придавливая. Готовое блюдо заверните в пищевую пленку и оставьте в холодильнике на 10 минут.
Serve the lamb breast baguette chilled. Cut it into three portions and garnish with parsley leaves.
Багет с бараньей грудинкой подавайте охлажденным. Разрежьте его на три порции и украсьте листиками петрушки.