Prepare the ingredients for the baguette with whipped cream. Peel the banana and cut into slices. Grate the chocolate on a fine grater. Cut the baguette into 2.5 cm thick slices. Place the glass whipping cream bowl in the refrigerator for 30 minutes. Tip: Vanilla extract can be replaced with vanillin or vanilla sugar.
Подготовьте продукты для багета со взбитыми сливками. Банан почистите, нарежьте кружочками. Шоколад натрите на мелкой терке. Багет нарежьте на ломтики толщиной 2,5 см. Поставьте стеклянную миску для взбивания сливок в холодильник на 30 минут. Совет: Ванильный экстракт можно заменить на ванилин или ванильный сахар.
Make whipped cream. Place the cream, powdered sugar and vanilla extract in a cold bowl. Beat with a mixer on medium until thick. Cover the whipped cream with a lid and refrigerate for 30 minutes.
Сделайте взбитые сливки. В холодную миску выложите сливки, сахарную пудру и ванильный экстракт. Взбейте миксером на среднем режиме до густоты. Закройте взбитые сливки крышкой и уберите в холодильник на 30 минут.
Prepare a baguette with whipped cream. Whisk eggs, cream, sugar and vanilla extract. Meanwhile, heat a frying pan with vegetable oil over medium heat. Dip baguette slices on both sides into the egg-cream mixture. Fry for 1-2 minutes on each side. Cool the toast slightly. Top with whipped cream, then banana, chocolate sprinkles.
Приготовьте багет со взбитыми сливками. Взбейте яйца, сливки, сахар и ванильный экстракт. В это время нагрейте сковороду с растительным маслом на среднем огне. Ломтики багета обмакните с двух сторон в яично-сливочную смесь. Обжарьте 1-2 минуты с каждой стороны. Немного остудите тосты. Выложите сверху взбитые сливки, затем банан, посыпку из шоколада.
Serve warm baguette toast with whipped cream. Drizzle caramel topping over top.
Подавайте тосты из багета со взбитыми сливками в теплом виде. Полейте сверху карамельным топингом.