Prepare the ingredients for the lard baguette. Heat the water until warm. Sift the flour. Cut lard, onion and garlic into small pieces.
Подготовьте продукты для багета со свиным салом. Воду нагрейте до теплого состояния. Муку просейте. Сало, лук и чеснок нарежьте мелкими кусочками.
Make the dough. Combine warm water with sugar and yeast. Leave for 15 minutes. Pour flour, salt and yeast mixture into a separate bowl. Knead soft dough. Cover with a kitchen towel and place in a warm place to rise for 30-40 minutes. After the first rise, knead the dough and leave for another 10 minutes.
Сделайте тесто. Теплую воду соедините с сахаром и дрожжами. Оставьте на 15 минут. В отдельную миску всыпьте муку, соль и дрожжевую массу. Замесите мягкое тесто. Накройте кухонным полотенцем, уберите в тепло для подъема на 30-40 минут. После первого подъема вымесите тесто, оставьте еще на 10 минут.
Prepare the filling. Mix lard, onion, garlic.
Подготовьте начинку. Смешайте сало, лук, чеснок.
Prepare a baguette with lard. Roll out the finished dough into a rectangular layer. Spread the filling evenly. Roll into a log, not forgetting to tuck the edges. Make zigzag cuts on top. Brush the top with egg. Bake at 180 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте багет со свиным салом. Готовое тесто раскатайте в прямоугольный пласт. Выложите равномерно начинку. Сверните в рулет, не забыв подвернуть края. Сверху сделайте зигзагообразные надрезы. Смажьте сверху яйцом. Запекайте при 180 градусах 30-40 минут.
Cool the finished baguette, cut into pieces. Serve as a separate dish or as an appetizer with soups.
Готовый багет остудите, нарежьте на кусочки. Подавайте как самостоятельное блюдо или как закуску к супам.