Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Rinse the dried apricots thoroughly with warm water, dry and finely chop. Heat the water. Sprinkle a baking sheet with flour.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Курагу тщательно промойте теплой водой, обсушите и мелко нарежьте. Воду подогрейте. Противень присыпьте мукой.
Prepare the dough. Pour yeast into heated water, add sugar, salt, flour. Mix the ingredients and knead the dough. Cover the container and refrigerate for 3-4 hours.
Подготовьте тесто. В подогретую воду всыпьте дрожжи, введите сахар, соль, муку. Смешайте продукты и вымесите тесто. Накройте емкость и отправьте в тепло на 3-4 часа.
Add dried apricots to the dough. Sprinkle the work surface with flour, lay out the dough, knead until elastic. Add dried apricot pieces and continue stirring until the dried fruit is evenly distributed.
Добавьте в тесто курагу. Рабочий стол посыпьте мукой, выложите тесто, вымешивайте до эластичности. Добавьте кусочки кураги и продолжайте вымешивать до равномерного распределения сухофруктов.
Make preparations. Divide the dough into two equal parts, shape them into a roll, sprinkle with flour and let stand in a warm place for about 1.5 hours. Then place the pieces on a baking sheet and place them in the oven, preheated to 220 degrees, for 20-25 minutes.
Сделайте заготовки. Тесто разделите на две равные части, придайте им форму рулета, присыпьте мукой и дайте постоять в теплом месте около 1,5 часов. После чего заготовки уложите на противень и отправьте в духовой шкаф, предварительно разогретый до 220 градусов, на 20-25 минут.
Cut the baguette with dried apricots into portions, spread apricot jam on top.
Багет с курагой разрежьте на порционные кусочки, сверху намажьте абрикосовым джемом.