Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Heat the mineral water a little. Line a baking sheet with parchment paper and sprinkle with flour.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Минеральную воду немного подогрейте. Противень застелите пергаментной бумагой и присыпьте мукой.
Do the test. Pour the heated mineral water into a deep container, add honey and yeast. Stir until the products are dissolved. Then sift the wheat flour into a separate bowl, add corn flour, salt, oregano, and pepper. Mix. Pour in the honey-yeast mixture and olive oil. Knead the dough, let it rise for 1 hour, first cover the container with a towel.
Займитесь тестом. Подогретую минералку вылейте в глубокую емкость, добавьте мед и дрожжи. Перемешайте до растворения продуктов. Затем в отдельную миску просейте пшеничную муку, всыпьте кукурузную муку, соль, орегано, перец. Смешайте. Влейте медово-дрожжевую смесь и оливковое масло. Замесите тесто, дайте ему подняться в течение 1 часа, предварительно накройте емкость полотенцем.
Form baguettes. Knead the risen dough and divide in half. Form each half into a roll.
Сформируйте багеты. Подошедшее тесто обомните, разделите пополам. Из каждой половины сформируйте рулет.
Bake baguettes. Place the pieces on a baking sheet and let them stand for 30 minutes. Then make cross cuts, grease with oil, sprinkle with cornmeal. Place in an oven preheated to 220 degrees for 25 minutes. Let the finished products cool on a wire rack.
Испеките багеты. Заготовки уложите на противень, дайте им постоять 30 минут. Затем сделайте поперечные надрезы, смажьте маслом, посыпьте кукурузной мукой. Отправьте в разогретый до 220 градусов духовой шкаф на 25 минут. Готовым изделиям дайте остыть на решетке.
Cut the cornmeal baguette into portions and serve with a glass of cool milk.
Багет с кукурузной мукой разрежьте на порционные кусочки, подайте со стаканом прохладного молока.