Remove the pork from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Wash the meat, dry it on paper towels, trim off any uneven edges. Wash the green beans and drain in a colander. Prepare a grill pan. Preheat the oven to 180 degrees.
Заранее достаньте свинину из холодильника, она должна быть комнатной температуры. Мясо вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, обрежьте неровные края. Спаржевую фасоль вымойте, откиньте на дуршлаг. Приготовьте сковороду-гриль. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Fry the steak. Heat a dry grill pan well. Place a piece of meat and fry over high heat for 2 minutes on each side. Fry the sides in the same way. Then fry again on both sides for 1 minute.
Обжарьте стейк. Сухую сковороду-гриль хорошо разогрейте. Положите кусок мяса и обжарьте на сильном огне по 2 минуты с каждой стороны. Боковые стороны обжарьте аналогично. Затем еще раз обжарьте с двух сторон по 1 минуте.
Place the steak in the oven. Place the pan with the steak in the oven for 10 minutes, remembering to remove the handle first.
Отправьте стейк в духовку. Скороводу со стейком поставьте в духовку на 10 минут, не забыв предварительно снять ручку.
While the steak is in the oven, make the beans. Place the green beans in a preheated dry frying pan and fry for half a minute. Then add oil and cook for another 40-50 seconds. Add salt, pepper mixture, stir and turn off the heat.
Пока стейк стоит в духовке, займитесь фасолью. Стручковую фасоль выложите на разогретую сухую сковороду, обжаривайте полминуты. Затем добавьте масло и готовьте еще 40-50 секунд. Добавьте соль, смесь перцев, перемешайте и выключите огонь.
Season the pork steak with salt and pepper before serving. Place green beans on a serving plate, steak on top, and a piece of butter on it.
Стейк из свинины перед подачей посолите и приправьте перцем. На порционную тарелку положите спаржевую фасоль, сверху — стейк, на него — кусочек сливочного масла.