Wash the pork steaks and dry on paper towels. Prepare the slow cooker. Boil cauliflower to serve.
Свиные стейки вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте мультиварку. Отварите цветную капусту для подачи.
Prepare the meat for frying. Grease the pieces of meat with oil, rub salt, pepper and paprika into them, sprinkle with lemon juice and leave for 15 minutes.
Подготовьте мясо к обжарке. Куски мяса смажьте маслом, вотрите в них соль, перец и паприку, сбрызните соком лимона и оставьте на 15 минут.
Cook pork steaks in the slow cooker. Turn on the appliance to the “Baking” or “Frying” mode and let it warm up. Open the lid, place the steaks in the bowl, and turn on the timer for 15 minutes. Then turn the meat over to the other side and repeat the procedure.
Приготовьте стейки из свинины в мультиварке. Включите прибор на режим “Выпечка” или “Жарка”, дайте ему прогреться. Откройте крышку, выложите в чашу стейки, включите таймер на 15 минут. Затем переверните мясо на другую сторону, повторите процедуру.
Place the hot steaks on wide serving plates and place a side dish of boiled cauliflower next to them.
Горячие стейки выложите на широкие порционные тарелки, рядом распределите гарнир из отварной цветной капусты.