Thaw the pork at room temperature, wash under running water, dry on paper towels, cut into portions across the grain 2-2.5 cm thick. Wash the tomatoes, cut out the place where the stalk attaches. Peel the onions. Get your blender and air fryer ready. Make a vegetable salad.
Свинину разморозьте при комнатной температуре, вымойте под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах, нарежьте на порционные куски поперек волокон толщиной 2-2,5 см. Помидоры вымойте, вырежьте место крепления плодоножки. Репчатый лук почистите. Приготовьте блендер и аэрогриль. Сделайте салат из овощей.
Make vegetable marinade. Cut onions and tomatoes into arbitrary pieces, place in a blender bowl, add salt, a mixture of ground peppers, basil and bay leaf. Grind until pureed.
Сделайте овощной маринад. Репчатый лук и томаты нарежьте произвольными кусочками, выложите в чашу блендера, добавьте соль, смесь молотых перцев, базилик и лавровый лист. Измельчите до пюреобразного состояния.
Marinate the pork steaks. Place the pieces of meat in a deep container, pour in the vegetable marinade, and stir. Place in the refrigerator for at least 4 hours.
Замаринуйте свиные стейки. Куски мяса выложите в глубокую емкость, залейте овощным маринадом, перемешайте. Поставьте в холодильник минимум на 4 часа.
Cook the steaks in the air fryer. Place the air fryer grill upside down, distribute the pieces of meat, turn on the device at 250 degrees and cook for 10 minutes. Then reduce the temperature to 220 degrees, leave for another 10 minutes.
Приготовьте стейки в аэрогриле. Установите решетку аэрогриля вверх ножками, распределите куски мяса, включите прибор на 250 градусов и готовьте 10 минут. Затем убавьте температуру до 220 градусов, оставьте еще на 10 минут.
Place the hot pork steaks on serving plates and serve with a salad of fresh vegetables.
Горячие стейки из свинины разложите по порционным тарелкам, подайте с салатом из свежих овощей.