Thaw salmon steaks in the refrigerator for 2 hours. Peel the onion and garlic. Finely chop the onion, pass the garlic through a press. Wash the lemon and cut into thin slices. Preheat the oven to 180 degrees.
Стейки лосося разморозьте в холодильнике в течение 2 часов. Лук и чеснок почистите. Лук мелко покрошите, чеснок пропустите через пресс. Лимон помойте и порежьте тонкими кружочками. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Marinate the salmon steaks. Mix onion, garlic, salt, pepper mixture, sea buckthorn and vegetable oil in a bowl. Coat the fish with this mixture and leave it for 30 minutes.
Замаринуйте стейки лосося. Смешайте в миске лук, чеснок, соль, смесь перцев, облепиховое и растительное масло. Этой смесью обмажьте рыбу и оставьте ее на 30 минут.
Bake the steaks. Transfer the salmon steaks to a baking dish, place in an oven preheated to 180 degrees and bake for 30 minutes.
Запеките стейки. Переложите стейки лосося в форму для запекания, поставьте в разогретую до 180 градусов духовку и запекайте 30 минут.
Serve the salmon steak garnished with lemon wedges.
Подавайте стейк из лосося, украсив его дольками лимона.