Thaw the meat in the refrigerator for 2 hours, wash and dry. Prepare a grill pan, baking dish and cling film. Preheat the oven to 180 degrees. Wash the tomato and cucumber and cut into thin slices.
Мясо разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, помойте и обсушите. Подготовьте сковороду-гриль, форму для запекания и пищевую пленку. Духовку разогрейте до 180 градусов. Помидор и огурец помойте и нарежьте тонкими кружочками.
Prepare the meat. Coat the horse meat with salt, a mixture of peppers and vegetable oil, wrap in cling film and leave for 60 minutes.
Подготовьте мясо. Конину обмажьте солью, смесью перцев и растительным маслом, заверните в пищевую пленку и оставьте на 60 минут.
Fry the steak. Heat a dry grill pan over high heat and sear the horse steak for 5 minutes on each side.
Обжарьте стейк. Разогрейте сухую сковороду-гриль на сильном огне и обжарьте стейк из конины по 5 минут с каждой стороны.
Bake the steak. Place the meat in a baking dish and place a piece of butter on top. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките стейк. Переложите мясо в форму для запекания, сверху положите кусочек сливочного масла. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Serve horse steak with chopped fresh vegetables.
Подавайте стейк из конины с нарезкой из свежих овощей.